QPR ScoreCard

QPR FactView

QPR ProcessGuide

QPR ProcessGuide Xpress

 

Имбилити е официален партньор на финландската компания QPR Software - един от водещите световни разработчици на софтуерни продукти за управление на ефективността и бизнес процесите в организацията. Продуктите на QPR са съвременни и елегантни, стимулират съвместната работа на служителите и обединяват техните усилия около изпълнението на обща стратегия, постигането на общи цели и протичането на оптимизирани вътрешни процеси. Освен с техническото си съвършенство, те се отличават от конкурентните разработки и с ориентацията си към бизнес-потребителя, както, не на последно място, и с ценовото си предимство.

Успехът на компанията QPR се дължи на непрекъснато усъвършенстваните продукти, на индивидуалния подход при изпълнението на проектите и на квалифицираната подкрепа от страна на мрежата от партньори в над 50 държави, от която са се възползвали вече над 1000 клиенти. Сред известните имена се отличават Bosch & Siemens, Swisscom, Commerzbank, община Дъблин, Nokia и други.

Визията на QPR за развитието на управленските методологии се основава на схващането, че най-успели ще бъдат онези организации, които използват ефективно уменията на своите служители чрез ориентирани към тях бизнес процеси. Софтуерните продукти на QPR Ви подпомагат да постигнете именно това.

Екипът от квалифицирани консултанти на Имбилити е готов да Ви посъветва как да автоматизирате управлението на ефективността и управлението на бизнес процесите във Вашата организация с помощта на продуктите на QPR и впоследствие да изгради на тяхна основа Вашата управленска информационна система.

 

Прочетете повече за:

Софтуерни продукти за управление на ефективността >>

Софтуерни продукти за управление на бизнес процесите >>


Вие сте тук Информационни системи